Informatie en trainingstijden Trimzwemmen en QuickSwim

Zwemvereniging Westland  biedt voor volwassenen in het zwembad Vreeloo in De Lier Trimzwemmen aan.
En in het zwembad Measemunde in 's-Gravenzande en in het zwembad Vreeloo in De Lier QuickSwim aan.

Trimzwemmen

Trimzwemmen biedt volwassenen 1 avond per week training in het zwembad Vreeloo in De Lier. Deze volwassenen van alle leeftijden zwemmen banen en doen oefeningen in het water om lekker fit te blijven. Dit onder leiding van een train(st)er.

Tijden:
Vreeloo donderdag 19:00 - 20:00 uur

Quick Swim

QuickSwim biedt volwassenen 1 avond per week training in het zwembad Maesemunde in 's-Gravenzande en in het zwembad Vreeloo in De Lier. Deze groep zwemmers werkt tijdens een training op hun eigen niveau het programma van die avond af met een echte wedstrijdzwem trainer aan de kant.

De samenstelling van de groep QuickSwim is zeer divers, de meesten komen uit de zwemmerij: wedstrijdzwemmen, waterpolo, reddingsbrigade, duursporters en mensen die regelmatig aan triatlon deelnemen.

Tijden:
Maesemunde woensdag 19:00 – 20:00 uur
Vreeloo vrijdag 19:00 - 20:00 uur

Kosten:
De hoogte van de contributie staat vermeld op de hoofdpagina en dan onder contributie.

Overige informatie:
Het aanmelden kan via deze link.

Ook voor overige informatie over Trimzwemmen/QuickSwim kunt u vragen stellen op het emailadres secretaris@zv-westland.nl