Informatie en trainingstijden Trimzwemmen en QuickSwimm

Zwemvereniging Westland biedt voor volwassenen in het zwembad De Boetzelaer te Monster Trimzwemmen en QuickSwimm aan.

Trimzwemmen

Trimzwemmen biedt volwassenen 1 avond per week training in het zwembad De Boetzelaer in Monster. Deze volwassenen van alle leeftijden zwemmen banen en doen oefeningen in het water om lekker fit te blijven. Dit onder leiding van een train(st)er.

Quick Swimm

QuickSwimmers biedt volwassenen 1 avond per week training in het zwembad De Boetzelaer in Monster. Deze groep zwemmers werkt tijdens een training op hun eigen niveau het programma van die avond af met een echte wedstrijdzwem trainer aan de kant.

De samenstelling van de groep QuickSwimmers is zeer divers, de meesten komen uit de zwemmerij: wedstrijdzwemmen, waterpolo, reddingsbrigade, duursporters en mensen die regelmatig aan duathlon deelnemen.

Tijden:

Maandag 19.45 – 20.45 uur
Trimzwemmen volwassenen

Woensdag 19.15 – 20.30 uur
QuickSwimm

Kosten:
De hoogte van de contributie staat vermeld onder het kopje informatie op de hoofdpagina en dan informatie en lid worden.

Overige informatie:
Het aanmelden kan via deze link.

Ook voor overige informatie over Trimzwemmen/QuickSwimm kunt u vragen stellen op het emailadres secretaris@zv-westland.nl