Informatie en trainingstijden Trimzwemmen en QuickSwim

Wat bieden wij voor volwassenen?

Zwemvereniging Westland biedt special voor volwassenen die met plezier hun conditie op peil willen houden een aantal mogelijkheden. Voor deze groep zwemmers bieden we Quickswim en Trimzwemmen. Quickswim wordt op woensdag aangeboden in ’s Gravenzande en op vrijdag in De Lier. Trimzwemmen kan op maandagavond in Naaldwijk en op vrijdagavond in De Lier.

QuickSwimm

Quickswimmers trainen één avond per week in het zwembad Maesemunde in ’s-Gravenzande of in zwembad Vreeloo in De Lier. Deze groep zwemmers werkt aan de conditie en werkt tijdens een training op het eigen niveau het programma van die avond af met een echte wedstrijdzwemtrainer als begeleider.

De samenstelling van de groep quickswimmers is zeer divers. De meesten komen uit de zwemmerij: wedstrijdzwemmen, waterpolo, reddingsbrigade, duursporters en mensen die regelmatig aan een duathlon deelnemen, maar iedereen met enige ervaring met de zwemslagen is van harte welkom.

Wilt u vaker dan één keer per week zwemmen, dan kan dat. U maakt dan gebruik van het normale wedstrijdzwemtarief van 14 jaar en ouder.

Trimzwemmen

Deze groep zwemmers traint één avond per week in het zwembad De Hoge Bomen in Naaldwijk of in zwembad Vreeloo in De Lier.
Het trimzwemmen op de maandagavond is voor alle niveaus van beginnend tot gevorderd.
In overleg met de trainer kijken we in welke groep u het beste past.
Het trimzwemmen op de vrijdagavond is voor de iets meer gevorderde zwemmer.

Gratis proeflessen en inschrijven

Kom langs en zwem mee! U kunt altijd drie keer gratis proefzwemmen.

Voor de gratis proeflessen kunt u zich aanmelden via zwemmen@zv-westland.nl

Heeft u vragen, dan kunt u bellen met tel: 06-31.07.80.22

Wilt
u lid worden van de vereniging? Dat kan via het inschrijfformulier: Inschrijfformulier