Zwemvereniging Westland uit s Gravenzande ontvangt 2.000 euro extra van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Zwemvereniging Westland uit ‘s Gravenzande van de VriendenLoterij. De club is één van de drie succesvolste deelnemers aan de Nationale Belmaanden in maart en ontvangt daarom eenmalig een extra bijdrage van 2.000 euro. Afgelopen februari is één van de vier zwembaden van Zwemvereniging Westland afgebrand. De zwemvereniging besteedt het bedrag aan het vervangen van door de brand beschadigde materialen.

De voorzitter van Zwemvereniging Westland reageert enthousiast: “Geweldig! Dit had ik totaal niet verwacht. Ik dacht dat we derde waren geworden!”.

Nationale Belmaanden 2019
Tijdens de Nationale Belmaanden strijden clubs, verenigingen en stichtingen tegen elkaar vanuit hun eigen clubhuis. Doel van de actie is de structurele inkomsten vanuit de Vrienden Loterij te vergroten. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van de club.

De belactie van Zwemvereniging Westland leverde de club maar liefst 53 loten op. Daarmee scoorde de club in maart de tweede plaats. Als de 53 loten een jaar blijven meespelen, dan kan Zwemvereniging Westland 5.101 euro toevoegen aan de clubkas.

Hoofdbestuur is op zoek naar een secretaris/notulist

Het hoofdbestuur van ZV Westland is op zoek naar een enthousiaste secretaris (M/V). De taak van deze secretaris ( M/V)  bestaat uit het opmaken van de notulen van de vergadering. Het bestuur komt iedere maand bij elkaar en alle takken van de vereniging zijn vertegenwoordigd. Op jaarbasis komt het bestuur 10x bij elkaar in de vergaderruimte van Maesemunde. Aanmelden voor deze functie kan bij Nico Middelburg : voorzitter@zv-westland.nl

ZV Westland zwemkleding

Afgelopen seizoen zijn er problemen geweest met de leverancier van ZV Westland zwemkleding. Het heeft even geduurd maar de zwemkleding kan weer besteld worden!

Het Pestprotocol

Het pestprotocol van het Zwemvereniging Westland is erop gericht om alle leden en volwassenen op de hoogte te brengen,van alles wat de vereniging wil doen om een zo veilig mogelijk sportklimaat te scheppen.

Kijk bij informatie en dan bij het Pestprotocol.

Voorzitter ZV. Westland